Paketmenyer
Kvällens trerättersmeny v. 36-47
Måndag, onsdag, fredag
- Jordärtskockssoppa, friterad torskkind, citronette, körvelolja
Vin: Les Vignes Retrouvèes, Saint-Mont, Frankrike. Druva: Arrufiac, Gross Manseng, Petit Courbu
- Lågtempererad ryggbiff, potatisbakelse, palsternackspuré, blancherad vitkål, stuvad svartkål, rödvinssås på oxsvans, picklad steklök
Vin: Les Darons, Languedoc. Druva: Grenache, Syrah, Carignan
- Fattiga riddare, kaneläpple, vanilj cremeux, äpplecoulis, vaniljglass, karamell, äpplekräm
Tisdag, torsdag, lördag
- Oxsvanskrokett, persiljerotpuré, picklad svamp och steklök, svartkålschips, grottost
Vin: Weingut Bernhart, Pfalz Tyskland. Druva: Spätburgunder
- Hö rullad hälleflundra, vitvinssås, kolstekt kantarell, tjärsirap, rotselleripuré, citronbakad rotselleri, äpple, lingon
Vin: Dans I Air du Temps, Languedoc Frankrike. Druva: Chardonnay
- Hallon, lakritsmaräng, sockerkaka, hallonkräm, glass
Vegetarisk meny
- Svampravioli, svampconsommé, gårdsost, sockersaltade hasselnötter, picklad svamp, friterad salvia
- Matveterisotto, citronbakad rotselleri, rostad majs, svartkålschips
- Bakat plommon, Mirabellesorbét, vegansk färskost, rostad mandel, violdrömmar VEGAN
Önskar du vår vegetariska meny istället för kvällens paketmeny skall detta meddelas senast en vecka innan din ankomst.
Vinpaket
Tre glas (förrätt, varmrätt, dessert) 475 kr
Två glas (förrätt, varmrätt) 350 kr
Paketmenyn ingår i alla våra hotellpaket.
Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.
För dig som inte har hotellpaket är priset för menyn 725 kr.
Kvällens femrättersmeny v. 36-47
- Jordärtskockssoppa, friterad torskkind, citronette, körvelolja
Vin: Les Vignes Retrouvèes, Saint-Mont, Frankrike. Druva: Arrufiac, Gross Manseng, Petit Courbu
- Oxsvanskrokett, persiljerotpuré, picklad svamp och steklök, svartkålschips, grottost
Vin: Weingut Bernhart, Pfalz Tyskland. Druva: Spätburgunder
- Hö rullad hälleflundra, vitvinssås, kolstekt kantarell, tjärsirap, rotselleripuré, citronbakad rotselleri, äpple, lingon
Vin: Dans I Air du Temps, Languedoc Frankrike. Druva: Chardonnay
- Lågtempererad ryggbiff, potatisbakelse, palsternackspuré, blancherad vitkål, stuvad svartkål, rödvinssås på oxsvans, picklad steklök
Vin: Les Darons, Languedoc. Druva: Grenache, Syrah, Carignan
- Hallon, lakritsmaräng, sockerkaka, hallonkräm, glass
Vinpaket
Vår sommeliers utvalda viner
Fem glas (ett till varje rätt) 855 kr
Paketmenyn ingår i vårt hotellpaket Gourmetweekend.
Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.
För dig som inte har hotellpaket är priset för menyn 995 kr.