Boka online idag

Paketmenyer

Paketmeny v.36-46 

Måndag, onsdag, fredag

  • Blåmusslor, brynt smörkräm, syrad purjolök, musselsås, dillolja
    Vin: Mustia Organicus Grillo, Sicilien Italien. Druva: Grillo
  • Rådjur, rotselleri, kantareller, rödvinssky, lingon och tranbär
    Vin: D´Angelo Aglianico Sacravite, Basilicata Italien. Druva: Aglianico
  • Lingoninkokt päron, färskostglass, dulce de leche, pecannöt, brynt vit choklad
    Vin: Post House Treskilling Yellow, Stellenboch Sydafrika. Druva: Chenin Blanc Noble Late Harvest

Tisdag, torsdag, lördag

  • Lufttorkad skinka från Fors säteri, brioche krutonger, kantareller i kolgrillat smör, bränd grädde, timjanolja, skånsk alpost
    Vin: La Cour des Dames, Languedoc, Frankrike. Druva: Chardonnay
  • Hälleflundra, jordärtskocka, vitvinssås, svartkålschips, picklad rödkål
    Vin: Andreza Duoro Reserva, Portugal. Druva: Viosinho, Verdelho
  • Blåbärssorbet, karamelliserad vaniljsås, rostat havre, vit chokladcremeux, blåbärscurd, maräng
    Vin: Moscato d'Asti Fiorita, Italien. Druva: Muscat

Paketmenyn ingår i alla våra hotellpaket. För dig som har en tvårätters paketmeny serveras förrätt och varmrätt. Önskar du lägga till en dessert kostar detta endast 100 kr/person om du meddelar oss innan din ankomst. 
Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.

Vegetarisk meny 

  • Svampravioli, skånsk alpost, timjanolja, rostad macadamianöt, brynt salviasmör
  • Matveterisotto, kantareller, svartkålschips, picklad rödkål, tranbär
  • Kvällens dessert enligt trerättersmenyerna

Önskar du vår vegetariska meny istället för kvällens paketmeny skall detta meddelas senast en vecka innan din ankomst.

 
Vinpaket

Tre glas (förrätt, varmrätt, dessert) 475 kr
Två glas (förrätt, varmrätt) 350 kr

 


 

Kvällens femrättersmeny v.36-46

  • Blåmusslor, brynt smörkräm, syrad purjolök, musselsås, dillolja
    Vin: Mustia Organicus Grillo, Sicilien Italien. Druva: Grillo
  • Lufttorkad skinka från Fors säteri, brioche krutonger, kantareller i kolgrillat smör, bränd grädde, timjanolja, skånsk alpost
    Vin: La Cour des Dames, Languedoc, Frankrike. Druva: Chardonnay
  • Hälleflundra, jordärtskocka, vitvinssås, svartkålschips, picklad rödkål
    Vin: Andreza Duoro Reserva, Portugal. Druva: Viosinho, Verdelho
  • Rådjur, rotselleri, kantareller, rödvinssky, lingon och tranbär
    Vin: D´Angelo Aglianico Sacravite, Basilicata Italien. Druva: Aglianico
  • Lingoninkokt päron, färskostglass, dulce de leche, pecannöt, brynt vit choklad
    Vin: Post House Treskilling Yellow, Stellenboch Sydafrika. Druva: Chenin Blanc Noble Late Harvest

Vinpaket
Vår sommeliers utvalda viner
Fem glas (ett till varje rätt) 855 kr

Paketmenyn ingår i vårt hotellpaket Gourmetweekend. 
Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.