Boka online idag

Jul

Njut av julens alla smaker tillsammans med vänner, arbetskollegor eller familj i en elegant komponerad meny.

Trerättersmeny 

Måndag, onsdag, fredag

  • Rökt lax, dillkräm, picklade senapsfrön

  • Bakad fläsksida med krispig svål, glöggsås, bakad rödkål, örtrostad potatis

  • Saffransglass, pepparkaksbrownie, blåbärskräm, mandelflarn

 

Tisdag, torsdag, lördag

  • Kalvcarpaccio, ädelostkräm, grönkålschips, granatäppelkärnor, grottost

  • Torskrygg, senapssås, ärtpuré, rostad svartrot

  • Granskottsglass, fikon, lingoncoulis, pepparkakssmulor


Vegansk meny

  • Brytost, fikon, grönkål, granatäpplekärnor

  • Bakad portabello, blomkålspuré, saffran, brysselkål

  • Chokladpannacotta, apelsinsorbet, syltat apelsinskal


Vinpaket 455 kr

Paketmenyn ingår i alla våra hotellpaket och serveras t o m. 18/12.
Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.
För dig som inte har hotellpaket är priset för menyn 615 kr.


 

Femrättersmeny 

  • Rökt lax, dillkräm, picklade senapsfrön

  • Kalvcarpaccio, ädelostkräm, grönkålschips, granatäppelkärnor, grottost

  • Torskrygg, senapssås, ärtpuré, rostad svartrot

  • Bakad fläsksida med krispig svål, glöggsås, bakad rödkål, örtrostad potatis

  • Granskottsglass, fikon, lingoncoulis, pepparkakssmulor


Vinpaket 795 kr

Paketmenyn ingår i vårt paket Lyxweekend och serveras fredag och lördag t o m. 18/12. Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn. För dig som inte har hotellpaket är priset för menyn 950 kr.

 




Boka bord:
Tel. 042-34 65 30
Mail: bokning@rusthallargarden.se

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår