Boka online idag

Möten

Berget, havet och ljuset är omgivningarna som skapar fantastiska möjligheter till en lugn och harmonisk mötesmiljö

För den aktiva konferensen inbjuder Kullaberg till en kreativ och äventyrlig upplevelse. Hos oss hittar ni kraften och energin såväl som arbetsro.

Vi erbjuder alternativa mötesmiljöer, ta med er grupp ut i naturen för ett avkopplande och inspirerande möte. I vår rosenträdgård sitter ni skönt på filtar i gräset eller ta er ned till de svarta klipporna vid havet och låt detta bli ert mötesrum för dagen. Vi packar gärna lunchen eller fikat som en picknick för en heldag ute.

Hotel Rusthållargården är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel Rusthållargården är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Hotel Rusthållargården äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Läs mer på www.svenskamoten.se

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår