Boka online idag

Spa & Träning

Ett spa för alla sinnen

När vi skapade vår spalounge utgick vi från husets anor och histora. Alla materialval är noggrant utvalda och signalerar en exklusiv känsla och ett gediget hantverk. Allt för att du som gäst skall få en unik upplevelse.

I vår spalounge önskar vi förmedla en känsla av det rena, enkla och naturliga. Här vilar du dina sinnen och ger din kropp och själ möjlighet till återhämtning.

Vi har skapat vår egen sparitual där vi använder naturen och omgivningarna för att du skall få en helhetsupplevelse för alla sinnen.
Starta din spaupplevelse med en promenad genom byn, ner till klipporna där du plockar tång direkt från havet. Denna använder du sedan i ett mjukgörande fotbad. Ditt sinne får på så sätt en skön och avslappnad mental stund innan du kommer ner i vår lounge. Önskar du inte plocka egen tång har vi självklart även färdigplockad tång för ditt bad. 

I spaloungen finner du skön avkoppling och tid för umgänge i våra soffgrupper. En avdelning för fotbad med tång samt sköna bäddar för vila. 

I anslutning till loungen finns omklädningsrum, behandlingsrum, spashop, en spasvit med bastu och bad i kar samt Sinnenas rum för yoga.

Välkommen till en minnesvärd och unik upplevelse! 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår