Boka online idag

Spa

Ett spa för alla sinnen

I vår spalounge upplever du det rena, enkla och naturliga. Här vilar du dina sinnen och ger din kropp och själ möjlighet till återhämtning.

Vi har skapat vår egen sparitual där vi använder naturen och omgivningarna för att få en helhetsupplevelse för alla sinnen.
Starta din spaupplevelse med en promenad genom byn, ner till klipporna där du plockar tång direkt från havet. Denna använder du i vår spalounge i ett mjukgörande fotbad. Ditt sinne får på så sätt en skön och avslappnad mental stund innan du kommer ner i vår spalounge. Önskar du inte plocka egen tång har vi självklart även färdigplockad tång för ditt bad. 

Under januari-mars håller vår spalounge på att färdigställas. Vissa delar kommer inte att kunna upplevas under denna tid, därför erbjuder vi kampanjpriser på alla våra spapaket. 

I spaloungen finner du skön avkoppling och tid för umgänge i våra soffgrupper. En avdelning för att själv göra ditt egna fotbad samt  sköna liggbäddar för vila. 

I anslutning till vår Spalounge finns omklädningsrum, behandlingsrum, en spasvit med bastu och bad samt  Sinnenas rum för yoga, meditation och mindfulness.

Välkommen till en minnesvärd upplevelse!

 

 

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår