Boka online idag

Möjligheter

Verandan

För större sällskap kan vi ta emot er som våra gäster under förutsättning att ni samtidigt bokar större delen av våra hotellrum. Bokning av minst 35 av våra rum krävs för att vi skall kunna abonnera vår matsal Verandan för större sällskap. I abonneringen ingår Verandan för middag samt angränsande Malmgrenska Matsalen och Vita Havet för dans och bar. Bokar ni samtliga av våra hotellrum abonnerar vi hela anläggningen för er utan extra kostnad.

Malmgrenska Matsalen

Här kan vi ta emot sällskap upp till 55 personer för enskild middag. Abonnering av lokalen ingår när ni bokar ett festarrangemang. Önskar ni dans och bar efter middagen kan vi erbjuda detta under förutsättning att även våra 25 hotellrum i huvudbyggnaden bokas samtidigt. Drängkammaren som ligger belägen i nedre plan av huvudbyggnaden har dansgolv och Lobbybaren ligger belägen direkt ovanför.

Pergolan

Vår rosenträdgård är ett utmärkt alternativ till mottagning och fördrink en härlig sommardag. Lusthuset är en utmärkt plats för musik och vi dukar gärna upp en mingelbuffé utanför tillsammans med ett glas Champagne.

Takterrassen

Varför inte ordna ett annorlunda bröllop med vigsel på vår Takterrass och den härliga utsikten över Skälderviken i bakgrunden. Lägg därtill skön musik, Champagne, mingel och festen har bara börjat…

Bröllop & Fest

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår