Boka online idag

Menyer


Paketmenyer
 


Paketmeny (måndag, onsdag, fredag)

  • Skånsk fetaost, lokala primörbetor, balsamicoreduktion, picklad rödlök
    Vin: René Mure, Pierres Seches, Alsace, Eko och vegan
    Druva: Pinot Gris
    Medelfylligt med balanserad friskhet, mogna persikor, gula äpplen, honung och kalklik mineralitet

  • Smörstekt öring, rostad jordärtskockspuré, beurre blanc, vårprimörer
    Vin: Cambria Benchbreak, Santa Barbara County, California
    Druva: Chardonnay
    Fylligt med smak av tropisk frukt, fat och citrus med lång eftersmak

  • Jordgubb- och rabarbermousse på botten av vit choklad och quinoaflarn, dulce de leche, pistagenöt
    Vin: Domaine Ogereau Coteux du Layon, Saint Lambert, Loire
    Druva: Chenin Blanc
    Aromatisk smak med inslag av citrus och honung.

Paketmeny (tisdag, torsdag, lördag)

  • Gravad torsk, rökt majonnäs, fänkålscrudité
    Vin: Ken Forrester Old Wine Reserve, Stellenbosch , Sydafrika
    Druva: Chenin Blanc
    Medelfylligt vin med fin fruktighet, smak av gula äpplen, citrus, mineral och fat med långt avslut

  • Rosastekt lamm, puré på gulbeta, timjan- och vitlöksdoftande rödvinssås, vårprimörer, potatissufflé
    Vin: Crozes Hermitage Les Haut de Fief, Rhone valley
    Druva: Syrah
    Kraftfull och rund med mogna tanniner, inslag av mörka bär, körsbär, björnbär samt kryddigt och pepprigt avslut

  • Fläderpannacotta, kolasmulor, hallonsorbet
    Vin: Tschida Sämling, Seewinkel Beerenauslese, vegan
    Burgenland, Österrike
    Druva: Sämling (Scheurebe)
    Intensivt söt smak med inslag av citronkarameller, apelsin och honung

Paketmeny vegetarisk/vegansk

  • Rökt svartrot, puré på grönaärtor, picklad rödlök
    Vin: Pinot Gris Alsace Gustav Lorentz Reserve
    Fruktig och nästan helt torr smak med toner av äpple och aprikos

  • Smördegsinbakad rödbeta, svamp och spenat, puré på morot, vårprimörer
    Vin: La Chateau Vouvray, Moelleux, Loire
    Druva: Chenin Blanc
    Halvtorr med fin friskhet, inslag av aprikos och honung.

  • Cheesecake på salt karamell, hallonsorbet, knäckflarn
    Vin: Kracher Beerenauslese, Burgenland Österrike
    Druva: Zweigelt
    Välbalanserat vin med lång eftersmak, toner av hallon, jordgubbar, röda vinbär och körsbär

Vinpaket 445 kr
För dig som inte har hotellpaket är priset för paketmenyn 575 kr.

Önskar du vår vegetariska/veganska paketmeny måste detta anmälas tillsammans med ev. matallergier senast en vecka innan ankomst. Paketmenyn ingår i alla våra hotellpaket och gäller t o m. 19/6. Har du någon allergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.


Paketmeny femrätters


  • Gravad torsk, rökt majonnäs, fänkålscrudité
    Vin: Ken Forrester Old Wine Reserve, Stellenbosch , Sydafrika
    Druva: Chenin Blanc
    Medelfylligt vin med fin fruktighet, smak av gula äpplen, citrus, mineral och fat med långt avslut

  • Skånsk fetaost, lokala primörbetor, balsamicoreduktion, picklad rödlök

    Vin: René Mure, Pierres Seches, Alsace, Eko och vegan
    Druva: Pinot Gris
    Medelfylligt med balanserad friskhet, mogna persikor, gula äpplen, honung och kalklik mineralitet

  • Smörstekt öring, rostad jordärtskockspuré, beurre blanc, vårprimörer

    Vin: Cambria Benchbreak, Santa Barbara County, California
    Druva: Chardonnay
    Fylligt med smak av tropisk frukt, fat och citrus med lång eftersmak

  • Rosastekt lamm, puré på gulbeta, timjan- och vitlöksdoftande rödvinssås, vårprimörer, potatisufflé

    Vin: Crozes Hermitage Les Haut de Fief, Rhone valley
    Druva: Syrah
    Kraftfull och rund med mogna tanniner, inslag av mörka bär, körsbär, björnbär samt kryddigt och pepprigt avslut

  • Fläderpannacotta, kolasmulor, hallonsorbet

    Vin: Tschida Sämling, Seewinkel Beerenauslese, vegan
    Burgenland, Österrike
    Druva: Sämling (Scheurebe)
    Intensivt söt smak med inslag av citronkarameller, apelsin och honung

Vinpaket 785 kr
För dig som inte har hotellpaket är priset för paketmenyn 845 kr.

Paketmenyn ingår i vårt hotellpaket Lyxweekend och serveras t o m. 19/6. Har du någon matallergi ber vi dig meddela oss senast en vecka innan din ankomst. Vi reserverar oss mot ändringar i menyn.


Kvällsmeny À la carte, 17.00-20.00


Smått

  • Rökt svartrot, puré på grönaärtor, picklad rödlök. 155 kr
  • Skånsk feta ost, lokala primörbetor, balsamicoreduktion, picklad rödlök. 155 kr
  • Gravad torsk, rökt majonnäs, fänkålscrudité. 155 kr

Större

  • Smördegsinbakad rödbeta, svamp och spenat, puré på morot, vårprimörer. 295 kr
  • Smörstekt öring, rostad jordärtskockspuré, beurre blanc, vårprimörer. 310 kr
  • Rosastekt lamm, puré på gulbeta, timjan- och vitlöksdoftande rödvinssås, vårprimörer, potatissuffl. 310 kr

Efter

  • Cheesecake på salt karamell, hallonsorbet, knäckflarn. 145 kr
  • Fläderpannacotta, kolasmulor, hallonsorbet. 145 kr
  • Jordgubb- och rabarbermousse på botten av vit choklad och quinoaflarn, dulce de leche, pistagenöt. 145 kr
  • Köksmästarens osttallrik med Rökmästarens Greta, Lilla Blå, Skånsk alpost, äppeltarte, päronkompott, tjärsirapsrostade pekannötter. 165 kr
  • Chokladtryffel. 18 kr/st
    30 kr/par

 Vi reserverar oss mot ändringar i menyn. 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår