Boka online idag

Lediga tjänster

Kökschef

Har du tidigare vana som kökschef och vill leda vårt köksteam till fantastiska matupplevelser för våra gäster?

Vi söker dig som vill leverera med känsla och personligt engagemang, som brinner för helheten, gästservice och kvalitet av högsta klass. Du är en kreativ person som tycker om att jobba med lokala råvaror, skapa och sätta menyer med en småskalig och genuin känsla. Du tycker om att jobba operativt tillsammans med ditt team, samtidigt är du en ledare som brinner för att engagera och lyckas genom andra.

Välkommen med din ansökan via mail till vår platschef, Madeleine Svanberg
madeleine@rusthallargarden.se

 

Restaurangchef

Har du tidigare vana som operativ restaurangchef och vill jobba med ett team som har lång erfarenhet och hög servicekänsla?

Vi söker dig som har arbetat flera år som restaurangchef, gärna på en hotellanläggning. Du är en person som har ett gediget intresse för mat och dryck samt brinner för att ge en helhetsupplevelse till gästerna. Du trivs med att jobba i den dagliga driften såväl som att ha administrativa uppgifter. Som person är du stabil, trygg och kunnig inom ditt område. Du är ansvarstagande, engagerad och trivs med att ha överblick samt kontroll över helheten.

Som restaurangchef är du ansvarig för hotellets restaurang med matsalar och bar samt frukostservering. I arbetsuppgifterna ingår personalansvar, rekrytering, bemanning och schemaläggning för serveringspersonal och frukostvärdinnor. Vidare planerar du och följer upp den dagliga driften enligt uppsatta mål och riktlinjer. Du arbetar nära köket och tillsammans har ni ett kvalitetsansvar för vår restaurangprodukt och matkoncept. Du ansvarar för inköp av drycker tillsammans med vår sommelier. Som restaurangchef ingår du som en del i servisteamet och arbetar i den dagliga driften.

Välkommen med din ansökan via mail till: 
madeleine@rusthallargarden.se

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår