Boka online idag

Covid 19

Med anledning av rådande situation vill vi tala om hur vi väljer att agera – Covid 19

Vi värnar om dig som gäst

Vår anläggning håller öppet och vi tar emot gäster precis som vanligt. Vi tar situationen på största allvar och följer de instruktioner myndigheterna ger. För att skydda våra gäster och förhindra smittspridning har vi internt satt upp förhållningsregler som gäller vår personal.

  • Anställda som visar tecken på sjukdom eller har familjemedlemmar som är sjuka stannar hemma från jobbet så länge symtom finns.
  • Personal som vistats utomlands eller haft kontakt med personer som visat tecken på symtom sätts i karantän under 14 dagar.
  • Vi agerar med extra god handhygien genom att tvätta händerna ofta, använda handsprit samt inte hälsa genom att ta i hand.

För att säkerställa en hälsosam miljö för våra gäster har vi utökat våra städrutiner med regelbunden desinficerande rengöring av exempelvis dörrhandtag och hotellrumsnycklar. För våra gäster finns det tillgång till handsprit i allmänna utrymmen.

I vår restaurang försöker vi i största möjliga mån att sprida ut våra gäster i våra tre olika matsalar.

Om våra konferensgäster önskar serveras lunchen på tallrik i stället för buffé.

Vi värnar om vår personal

Vår personal är vår viktigaste tillgång och det är våra anställda som gör det möjligt för oss att leverera en personlig upplevelse med högsta kvalitet och service. Vi agerar för att kunna behålla vår personal under rådande omständigheter samt för den tid som kommer därefter. Allt för att du som gäst skall kunna komma tillbaka till oss och alltid vara säker på att upplevelsen är densamma. Av den anledningen har vi valt att hålla vår anläggning öppen och vår personal fortsätter att finnas till för din upplevelse här på plats.

För dig som av någon anledning inte kan eller hellre önskar besöka oss vid annat tillfälle hänvisar vi till våra avbokningsregler.

Vi värnar om vårt familjeföretag

Vårt företag har funnits i fem generationer och vi som jobbar här är måna om vår arbetsplats. Vår verksamhet behöver gäster även under de omständigheter som nu råder, därför gör vi allt för att du som gäst skall känna dig trygg och säker oss och kunna njuta av er bokade vistelse.

Vi värnar om allas vår framtid!

 

Madeleine Svanberg
Platschef

Eva och Bianca Malmgren
Ägare

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår